tiistai 8. marraskuuta 2011

0707 - The Mentalists
Myönnän olleeni hieman skeptinen tämän jakson suhteen, mutta sepä osoittautui oikein hyväksi. Se muistutti minua monessa mielessä joistain alkuaikojen jaksoista, sillä siinä oli sopiva annos viikon mysteeriä, hieman Winchester-angstia (mutta ei liikaa sillä sitä on totisesti tullut vähän liikaa viime aikoina) ja sopivan pelottavaa viikon monsteria.

Minusta jakso, vaikkakin tarinaltaan tavanomainen, oli hauska. Lisäksi huomasin pitäväni tavattoman paljon selvännäkijä Melanie Goldenista. Hän oli mukava, fiksun oloinen ja hyvin kirjoitettu hahmo. Kiva, että hän jäi henkiin. Ehkä hän voi jatkossa antaa Deanille hieman lohtumuhinointia, näiden kahden välillä kun oli selvästi jotain kemiaa.


Tämä herra nekrofiili taas sai kuollakin. Hyi olkoon, pitikö niitä luita säilyttää omassa sängyssä! Ymmärrän hänen ärtymyksensä, onhan se raivostuttavaa kun lahjattomammat vievät kaikki duunit koska ovat parempia esiintyjiä. Mutta ei ihmisiä silti saa tappaa, ei edes kummituksen avulla. Häpeäisit, hyvä mies.


Dean ja Sam ovat nyt toivottavasti keskustelleet kaikki asiansa läpi ja ovat valmiit siirtymään eteenpäin. Dean selvittämään luottamusongelmiaan ja Sam hulluusongelmiaan. Ongelmiahan heillä on silti, siitä ei pääse yli eikä ympäri, mutta toivon totisesti etteivät ne ole enää yhtä tyhmiä ja loputtoman tylsiä kuin tähän asti. Onneksi tiedämme, että Dean aikoo selvittää ongelmansa sillä muuten haamu-Ellen vetää häntä turpiin. Ja Dean vähän pelkää Ellenia.Pinnallisten huomioiden osio:

Jaksossa nähty kaupunki on oikeasti olemassa. Siellä sanotaan asuvan väestöön suhteutettuna eniten selvännäkijöitä ja muita vastaavia koko Yhdysvalloissa. Lue lisää ››


Ymmärrän toki, miksi Metallicar pitää pitää piilossa. Onhan hän niin kaunis, näyttävä ja huomiota herättävä. Mutta minun on ikävä sitä autoa!


Oi luoja, mikä paikka! :-D


Viikon sitaatti:
Waiter:
(to Dean) You're a virile manifestation of the divine.
Voihan sen noinkin sanoa. :-D


Kiva jatkumo viime jaksoon, tämä kohtaus. On luonnollista, että ihmiset näkevät ja muistavat Winchesterin tappajaveljekset.
Museum Curator: Those two were the exception actually. The Campbells? Got along famously. Of course that was just a stage name...they weren't actually brothers. That was a cover for their alternative lifestyle.
Nämä vitsit alkavat jo olla aika vanhoja. Ei naurattanut.

1 kommentti:

  1. Tämä jakso yllätti positiivisesti, promovideoista kun ei tullut kovinkaan lupaava kuva. Jakson alussa unohdin ihan minkä takia Dean ei matkusta metallicarilla ja olin ihan ihmeissäni.

    Samoin ihan alussa rupesi kovasti naurattamaan kun Dean oli yksin tutkimassa sen ensimmäisen selvännäkijän taloa, ja tutki sitä pöytää minkä avulla ihmisiä huijattiin ja oli puhumassa Samille kunnes unohti ettei Sam olekkaan siinä. :D

    Ja Ellenin viesti Deanille oli hyvä!

    seuraavaksi saakin sitten häitä odotella.. :D

    VastaaPoista

Kiva kun jätät kommentin!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails