sunnuntai 30. lokakuuta 2011

0706 - Slash FictionTässä taisi tulla tähän mennessä kauden paras jakso.

Supernatural on kyllä tällä kaudella osunut napakymppiin nostaessaan Leviathanit kauden pääpahiksiksi. Ne ovat oikeasti pelottavia ja varteenotettavia vastustajia. On hienoa nähdä Sam ja Dean taas tekemässä hartiavoimin töitä pahan taltuttamiseksi, he joutuvat palaamaan takaisin alkutekijöihin. Ja se tekee kaikille, katsojille ja koko sarjalle vain hyvää. Tapaamme myös viimein Leviathanien johtajan, joka onkin huolestuttavan tyynen oloinen tyyppi. Suorastaan Patrick Batemanin oloinen.


Tämä jakso oli jännittävä ja suurimmaksi osaksi mielenkiintoinen. Se muistutti minua ensimmäisen kauden jaksosta Skin, jossa muodonmuuttaja otti Deanin hahmon ja sekoitti sekä Samin että Dean pään.

Pidän myös siitä, että Bobby pidetään mukana sarjassa. Vaikka sarjan pääosassa ovatkin Winchesterin veljekset (ja auto), niin Bobby on hyvä lisä heidän maailmaansa. Hän kiinnostaa minua hahmona eikä minua haittaa että välillä keskitytään myös häneen.


En uskalla kiintyä liikaa sheriffi Jodie Millsiin, etenkin kun tietää minkä kohtalon tämän sarjan naishahmot yleensä kokevat. Mutta uskallan silti pitää hänestä ja ilahdun aina hänen näkemisestään. Ehkäpä juju hyvän naishahmon saamiseksi tähän sarjaan onkin koko ajan ollut hänen liittämisensä Bobbyyn eikä Samiin tai Deaniin?


Mutta sitten se huono osa jaksosta. Se loppu. Anteeksi, mutta mitä ihmettä? Koko Samin reaktio ja jätkien keskustelu aiheesta oli typerä ja outo. Kyllä, se että Dean tappoi Amyn oli kamalaa, mutta kun Leviathanit ovat kintereillä niin onko oikea reaktio jäädä paikoilleen mököttämään asiasta kuin pikkulapsi? Ja se lopussa käyty keskustelu? Mitä se oli oikein olevinaan? Eikö nämä keskustelut ole nähty ja kuultu jo moneen otteeseen? Kuten olen jo monen kertaan todennut, minua on lakannut kiinnostamasta näiden poikien keskinäisten murheiden kuunteleminen jo kauan aikaa sitten. Keksisivät jo jotain uutta.


Lopuksi haluan kyllä nostaa hattua Jared Padaleckille ja Jensen Acklesille. Hienosti he suoriutuivat tuplarooleistaan, heillä oli selvästi hauskaa kun pääsivät vähän tuulettamaan hahmojaan!Pinnallisten huomioiden osio:

Minä tiesin heti, että nämä kaksi ovat Leviathaneja.


Tuo auto on Ford Pinto. Suututtaisi itse kutakin.


Air Supplyn All Out Of Love. Ei ihan yhtä hirveä kuin REO Speedwagonin Can't Fight This Feeling, mutta melkein. Tämä kohtaus oli kyllä paljon hauskempi. :-D


Leviathan!Dean: (talking about a burger) You know, he has one of these every day? And in his heart, he thinks they're almost as good as sex. This? (gesturing with the burger) Is disgusting.
Leviathan!Sam: (pushing away his own plate) Dead plants with creamy goo. It's like eating self-righteousness. 

Samin kokoinen mies ei ikimaailmassa selviäisi tuolla ruokavaliolla. Oikeasti. Mutta muuten tykkäsin tästä keskustelusta.


Siivous ja puhtaus kunniaan! Boorihappo, meidän kaikkien ylin ystävä!


Huomasitteko, että sheriffi Millsin paita oli vaihtunut jakson aikana? Hmm... :-)


Sori Crowley. Kaikki eivät pidä sinusta. Minä kyllä pidän, vaikka tarjoatkin vauvojen sisäelimiä ruuaksi. Se on kamalaa. Ei niin saa tehdä!


4 kommenttia:

 1. Autossa laulelu kohtaus oli hauska...Deanin ilmeet...hihittelin :DDD. Tykkään kans tosta sheriffi Millsin hahmosta ja olis kyl tosi kiva, jos saatais naishahmo sarjaan, pysyvämpi sellainen, Bobby ansaitsee rinnalleen tämän tyyppisen naisen :0) T.SV

  VastaaPoista
 2. Muuten! Kirjailija S. E. Hinton (esim. Me kolme ja jengi) on kova Supernatural-fani ja hänellä oli tässä jaksossa pieni rooli. Hän oli yksi epäonnisista kuppilan asiakkaista, jotka Samin ja Deanin pahat kaksoisolennot tappoivat.

  Hintonin tweettejä voi lukea täältä: http://storify.com/superwiki/se-hinton-tweets-from-the-set-of-supernatural

  VastaaPoista
 3. Pojat tekivät hyvää työtä kaksoisrooleissaan ja koko jakso oli mielestäni hyvin rakennettu. Bobby oli aivan mahtava! Ja se spontaani suudelma sheriffille oli juuri Bobbya ja todella hienoa, että se oli jaksoon laitettu.

  Bobbyn kidutettavana ollut leviathan oli aika pelottava varsinkin kun tuntui ettei keinoa tappamiseen löydy. Mutta tietenkin se löytyi ;)

  Seiskakausi on kyllä ollut yllättävän hyvä mutta ens viikon jaksoa pelkään sillä traileri ei tunnu lupailevan kovin hyvää :/

  VastaaPoista
 4. :D haha varmaa oli hyvä jakso, vaikka ne käsikirjoittajat tuntuvat vääntävän pakosti jostain draamaa veljesten välille.voi itku ja hampaiden kiristys! ehkä ne ajattelevat että se kiinnostaa katsojia :) ja olisi tosi kiva jos bobby saisi itselleen heilan, unohtuisi ne kauheat muistot vaimostakin hetkeksi ;) ja crowley on ihana! ilkeä mutta hauska, vaikka ei, ei vauvoja saa syödä :O

  VastaaPoista

Kiva kun jätät kommentin!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails