maanantai 24. lokakuuta 2011

0705 - Shut Up, Dr. PhilMitä tapahtuu kun iäisyyden vanha ja vahva noitapariskunta kohtaa rypyn rakkaudessa ja päättää vähän kostaa toisilleen? Ei mitään hyvää. Mutta aika paljon hauskaa.

Charisma Carpenter ja James Marsters, jotka me fanitytöt muistamme parhaiten Buffy, vampyyrintappaja ja Angel -sarjojen Cordelia Chasena ja Spikena, ovat ilmeisesti ensimmäistä kertaa yhdessä sitten Angel-sarjan. Ja miten hyvin he toimivatkaan yhdessä! Viime viikon tylsyyden jälkeen oli kiva saada taas vähän jotain hauskaa.


Ja hauskaahan tämä olikin. Komedia on aina sujunut tältä sarjalta melko hyvin, ja Jared Padalecki ja Jensen Ackles ovat loistavia koomikkoja. Heidän kannattaisi miettiä sitä uravaihtoehtoa jos kun Supernatural päättyy.

Deanin ja Samin (iän)ikuiset puhumattomuusongelmat puolestaan jatkuvat ja se alkaa näkyä. Viina meinaan maistuu Deanille paremmin kuin kertaakaan koko sarjan aikana ja se on jo aika hyvin se. Lasiin sylkeminen kun ei ole koskaan oikein kuulunut hänen tapoihinsa.


Sam puolestaan lenkkeilee, mikä on vähintään yhtä huolestuttavaa.


Ärsyttäviä paukapäitä molemmat. PUHUKAA TOISILLENNE JUMALISTE!


Pinnallisten huomioiden osio:

Minä luulin kerran kärähtäväni tuollaisen hiustenkuivaajan alla. Oli kuulkaa kuuma!


Joku päivä listaan vielä tämän sarjan makeimmat kuolinkohtaukset. Niitä piisaa.


Jätkillä oli kauhea moralisointi päällä tässä kohtauksessa. Eivät he itsekään mitään pulmusia ole, ja lyön vaikka pääni pantiksi siitä että ainakin Dean on sutaissut muutamaakin naimisissa ollutta naista elämänsä aikana.


"Hearts in my cupcakes!" Ällöä, mutta hauskaa. :-D


Dean: It’s kind of like Bewitched. Don’s Darrin, doesn’t even know it, lots of laughs until you cheat on your wife
Sam: A Bewitched reference. Really?
Dean: Hey, Nicole Kidman was in the remake. Redhead, hello!

Vaimoni on noita oli yksi lempisarjojani lapsena. Deanilla on kyllä ollut paljon aikaa katsoa televisiota ja maku on sen mukainen; Laaja ja yllättävä.

6 kommenttia:

 1. sam lenkkeilee??? oh my dear god, niiden kahden täytyy kyllä selvittää ongelmansa ennen kuin deanistä tulee alkoholiste XD siisti postaus, hearts in my cupcakes :D

  VastaaPoista
 2. Vaikka Samin lenkkeily on huolestuttavaa niin pakko kuitenkin myöntää, että hikinen Sam on seksikäs. Tosin pojalla on edelleen liikaa vaatteita päällään ;)

  Viime viikkoisen floppi-jakson jälkeen tämä oli kyllä hyvinkin viihdyttävä ja muistutti mieleen miksi tätä sarjaa tulee katsottua. Ja ehdottomasti jaksan parhaimmat kohdat olivat sydän-muffinssi ja Samin & Deanin yritys toimia avioliittoneuvojina :DDD

  VastaaPoista
 3. ei siinä varmaan ollut Samin venyttelyjä? :D näin hauskan videon tuosta jaksosta youtubessa missä samilla oli kivat venyttelyt ja dean kokeili samaa mutta ei onnistunut. xD

  T.Mary

  VastaaPoista
 4. Joo ei ollut oikeassa jaksossa Samin venyttelyjä, kävin katsomassa saman pätkän youtubesta ja ei voinut kuin nauraa! Pojista kyllä tulisi kunnon koomikkoja ja olisikin hauska nähdä jared tai jensen jossain kunnon komediassa joko yksin tai kahdestaan xD

  VastaaPoista
 5. Minulta jäi tämä venyttelypätkä väliin ennen jaksoa, mutta nyt olen katsonut sen. Normaalisti pyrin laittamaan kaikki tällaiset videot tänne, mutta nyt se jäi tekemättä.

  Hauska pätkä, sen voi katsoa täältä >>

  Ihme ettei Acklesin pokka petä.

  VastaaPoista
 6. Oon ajatellu samaa, et komiikka on aina onnistunu näiltä komistuksilta. Olisi TOSI kiva nähdä heitä jossain ratkiriemukkaassa komediassa, varsinkin tuo sanaton komedia, ilmehdintä yms. tuntuu sujuvan... T:SV

  VastaaPoista

Kiva kun jätät kommentin!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails