sunnuntai 9. lokakuuta 2011

0703 - The Girl Next Door
Jensen Ackles ohjaa, joten Deanilla on jalka paketissa ja Sam on enimmän osan ajasta pikku-Sam, eli Colin Ford. Hän on kyllä hyvä nuori näyttelijä ja todella hyvä nuorena Samina. Mukavaa, miten hän on kasvanut roolinsa mukana.

Jännä huomata, että myös Sam oli päästetty nuorena metsästyksen suhteen omilleen. Ei varsinaisesti metsästämään, mutta kuitenkin. Tämä jakso valaisi myös hieman sitä, miksi Sam on aina aikaisemmin ollut Deania valmiimpi antamaan hirviöille anteeksi. Onhan hän niin nuorena kohdannut hyväsydämisen hirviön, joka tappoi oman äitinsä pelastaakseen hänet. Aikuista Amya muuten esitti Fireflysta tuttu Jewel Staite.


John Winchester on myös ilmeisesti ollut paitsi kusipää, myös hieman alkoholisoitunut. No sepä kiva, hyvä John. :-/

Mutta jakson lopun suhteen olin aika järkyttynyt. Teko oli Deanilta aika kylmäverinen, ja hetken jo odotin että hän tappaisi myös Amyn pojan. Tavallaan ymmärrän miksi hän tappoi Amyn, mutta tavallaan olisin suonut Amylle uuden mahdollisuuden. Mutta toisaalta, Deanilla kokemus puhuu omaa kieltään. Silti teko oli järkyttävä, vähän siinä itsellä alahuuli väpätti. Hieno viittaus Kill Bill -elokuvaan kohtaus kyllä oli.


Leviathanit ovat kyllä pelottavimpia vastustajia aikoihin. Kaataa nyt sillä tavalla sulaa juustoa miehen päälle, hyi olkoon!


Pinnallisten huomioiden osio:

Jakso oli täynnä hauskoja viittauksia Jensen Acklesin näyttelijän uraan. My Bloody Valentine 3D, saippuasarja, olisiko ollut myös jokin DeVour viittaus siellä jossain. Kaupan myyjällä oli Batman: Under the Red Hood -paita, Jensen Ackleshan antoi äänensä Red Hood -hahmolle.

Piirakkaa. Mmm, piirakkaa. Joka ei ole lainkaan sama asia kuin kakku, Sam!


Dean ja saippuasarjat. Ja hän ihan eläytyy! Heh. :-)


Oikeanpuoleinen poika on Nico McEown, joka esitti Lucas Barria ensimmäisen kauden kolmannessa jaksossa Dead in the Water.


Voidaanko Amy laskea yhdeksi Sam Winchesterin seksikirouksen uhreista? He vain suutelivat, ja silti hän kuoli. Voi sinua Sam, ryhdy vaan suosiolla munkiksi.

3 kommenttia:

  1. Minusta se loppu oli tosi järkyttävä, ajattelin jo hetken että Dean on kosahtanut päästä lopullisesti mutta ehkä hän onkin...Aika kylmää touhua ja sinällään outoa koska nyt hän salailee Samilta jotain, jota kuitenkin on tormuutettu olemaan täysin avoin ja rehellinen...Hmph...Mutta hyvä jakso, hienoa että näin myöhäisessä vaiheessa vielä jaksetaan kertoa taustoja pojille (tai miehille)..

    VastaaPoista
  2. Minusta sekä Dean että Sam ovat kosahtaneet päästään jo kauan sitten. Mitäköhän tuo loppu tarkoittaa? Mitenköhän sitä käsitellään jatkossa?

    VastaaPoista
  3. Viimeinen jakso on tyyliin, 10 vuotta myöhemmin, ja tuo kakara tulee listimään Deanin..

    VastaaPoista

Kiva kun jätät kommentin!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails