tiistai 4. lokakuuta 2011

0702 - Hello Cruel World


Onko tässä nyt käymässä niin, että seitsemäs kausi osoittautuu ihan hyväksi? Että pelkoni eivät ole käymässä toteen? Tämä jakso oli taas todella hyvä.

Leviathanit ovat mielestäni tähänastisista hirviöistä pelottavimpia. Ne ovat kauheita, koska voivat olla. Niillä ei ole mitään psykologisia isi-ongelmia, kaunoja tai muuta. Ne vaan tykkäävät tuhota ja rellestää. Eikä niitä näytä tappavan mikään. Se jos mikä on pelottavaa.

Olen tähän mennessä myös tykännyt äärimmäisen paljon siitä, miten Samin sekoaminen on käsitelty. Taru ja todellisuus hämärtyvät myös katsojan silmissä, eikä missään vaiheessa voi olla varma onko Sam tosiaan yhä helvetissä vai pääsikö hän todellakin sieltä pois. Jared Padalecki saa Samista todella paljon irti, mutta hyvä on Mark Pellegrinokin. Hän oli mielestäni loistava viidennellä kaudella, ja olen todella iloinen siitä että hänet on saatu takaisin sarjaan. Se, onko Lucifer todellinen vai hallusinaatio, jää nähtäväksi.


Entä Dean sitten? Hän tulee vielä hajoamaan tämän kaiken alle. Toivon mukaan tätä tutkitaan syvällisemmin kuin pelkällä voivottelulla ja päälle taputtelulla. Dean ansaitsee kaiken avun ja sympatian, jonka hän vaan voi saada.


Toivon hiljaa mielessäni, että viehättävä rouva sheriffi Mills ei ihan heti katoa ruuduiltamme. Mahtavaa, että se oli juuri hän joka näki Leviathanit ensimmäistä kertaa ällöissä puuhissa. Ja mahtavaa, että hän tajusi soittaa Bobbylle. Tosin kyllä hän pyörtyi mutta kukapa ei olisi pyörtynyt sen näyn edessä umpisuolen poiston jälkeen?


Seiskakausi saa minun puolestani jatkua tätä rataa. Onko jo ensi jakson aika?

Pinnallisten huomioiden osio:

Onko Castiel nyt kuollut vai ei? Se jää nähtäväksi.


Creepy kid-osio hanskassa.


Ihanaa, tyhmiä juttuja kertova huonetoveri sairaalassa. Meidän kaikkien unelma.


"Are you Dr. Sexy?" No kyllä minusta... ;-)

4 kommenttia:

 1. Se on hyvä, kun ollaan unohdettu nämä enkeli jutut, ainakin toistaiseksi. Niitä on vatvottu jo aikasti paljon. Maailman mytologiat ovat täynnä pelottavia hirviöitä ja vanhoja jumalia. Nämä mytologiset hirviöt ovat siitä niin pelottavia, et ne on niin täydellisen voittamattomia..
  Juu, sitä on ihan iteki pihalla tossa Samin kohdalla...mikä totta mikä ei.
  Hiukan tuli tossa palautumia mieleen, ku Dean yritti Bobbya kiinni puhelimella (vrt. John-isukki)... Lieneekö vaan tullut mulle semmonen dejavuu ;)

  VastaaPoista
 2. Mun elämällä ei ole enää tarkoitusta jos Castiel kuoli. Tai no, kunhan Misha tulee takaisin edes sitten sen merihirviön muodossa sillä Misha näytteli sitä aivan mahtavasti!

  Ja mä tykkään kans ihan hirveesti tosta Luciferin näyttelijästä, aivan ihana ja lahjakas tyyppi.
  Hyvältä vaikuttaa muutenkin paitsi että mä kaipaisin pahasti edes enkun kielisiä tekstityksiä...

  Hei, tää ei nyt ehkä kuulu sun blogin aiheeseen mutta saako udella miten vauvan kanssa on sujunut? =)

  T.Mary

  VastaaPoista
 3. Mary: Kiitos kysymästä, vauvan kanssa on sujunut erittäin hyvin. Hän on rauhallinen ja iloinen, mutta aktiivinen nuori neiti. :-)

  Joka pitää minut myös kiireisenä, joten siksi tämän viikon päivitykset ovat jääneet vähän vähiin. Siitä pahoittelut, muistakaa kuitenkin että tämän viikon jakson on ohjannut Jensen Ackles!

  VastaaPoista
 4. Hyvä että on sujunut hyvin vaavelin kanssa! ^^
  Ihmettelin miksen meinannu löytää tätä blogia mutta ehkäpä tän nimi ei oo hunting people, saving things... :D

  T. Mary

  VastaaPoista

Kiva kun jätät kommentin!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails