maanantai 5. syyskuuta 2011

Seitsemännelle kaudelle yksi jakso lisää

Supernaturalin standardipituinen tuotantokausi on ollut 22 jaksoa. Kolmannella kaudella jäätiin 16:een jaksoon käsikirjoittajien lakon takia, mutta muuten sarjassa on ollut 22 jaksoa.

Seitsemännelle kaudelle on kuitenkin tilattu yksi jakso lisää ››

Lisäksi CW-kanavan uusi pomo toivoo Supernaturalin jatkuvan seitsemännen kauden jälkeenkin ››

Minä en oikein tiedä, toivonko tätä. Kuudes kausi oli jo hieman ontuva, eikä seitsemännen kauden tasosta ole vielä mitään tietoa. Vaarana on, että sarja jatkuu liaan pitkään ja sen myötä vesittyy todella pahasti.

2 kommenttia:

 1. Mukavaa ku palasit :)
  Se on tietty niin, et noi kanavapomot haluaa "tahkota" sarjalla, ku sitä kerta fanitetaan runsaasti. Mut yleisesti ottaen sarjat, jotka jatkuujajatkuujajatkuu..., menettävät alkuperäisen kiksinsä. Tuntuu et, sarjoissa mennään liiankin keksittyihin aiheisiin ja uskottavuus kärsii.
  Tämän sarjan kiehtovuus on ollut aiheiden mahdollinen todenperäisyys.. Katoin täs kesän aikana ykkös- ja kakkoskaudet dvd:ltä ja totesin et hui, näähän oli melkein "liiankin" pelottavia.. ;)
  Tietty on AINA ihana nähdä näitä raamikkaita uroksiamme, joten jo senkin takia katsoo sarjaa, vaikkei juoni enää olisikkaan niin hohdokas. Mutta mielellään heitä näkisi jo jossain muissakin rooleissa...
  T:SV

  VastaaPoista
 2. Tietenkin on ihanaa että tätä herkkua näkee lisää mutta kuten totesit, minäkin pelkään homman menevän ihan velliksi...Tämä on skitso tilanne, toivoo lisää mutta pelkää sitä..

  VastaaPoista

Kiva kun jätät kommentin!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails