torstai 23. kesäkuuta 2011

0622 - The Man Who Knew Too Much


Kauden viimeinen jakso näyttää meille, että kyllä ne enkelitkin kurkottelevat kuuseen. Ja ehkä joskus kapsahtavat katajaan. Sitä me emme tosin näe ennen kuin vasta ensi tuotantokaudella.

Ikävää, että tässä jaksossa jouduttiin taas todistamaan kahden hyvän hahmon kuolema. Pidin tohtori Visyakista ja olisin mielelläni nähnyt häntä enemmän. Miksei sarjassa voisi olla yksi säännöllisesti esiintyvä viehättävä naispuolinen otus toisesta ulottuvuudesta? Mutta niin vaan hänenkin piti kuolla, kuten niin monen sarjassa säännöllisesti esiintyneen naispuolisen hahmon.


Ja Balthasarkin. Voi surku. Mutta se on petturin tie, Castielin kanssa ei enää ryppyillä.


Samin pään sisäinen seinä tuleekin sitten ryminällä alas ja tekee aika pahaa jälkeä. Mikäli ette jo tienneet, että sieluton Sam oli aika kylmä ja paha tapaus, niin nyt viimeistään sekin tosiasia varmistuu. Sam on siis tappanut viattoman sivullisen jotta demonilla ei olisi neuvotteluvaraa. Huh, hirveää. Mutta kaikista pahin on kyllä se Mikaelin ja Luciferin kiduttama Sam, joka on niin sekaisin ettei tosikaan. Jotenkin Sam saa kuitenkin koottua kaikki palasensa yhteen, mutta kuinka hyvin hän saa pidettyä ne yhdessä? Sen näemme ensi tuotantokaudella.


Castiel on nyt siis korottanut itsensä jumalalliseen asemaan. Mutta Crowley on yhä tuolla jossain. Ja Sam, Dean, sekä Bobby ovat todella, todella yksin. Syksyllä nähdään!4 kommenttia:

 1. Mä en tykänny siitä, et Castiel korotti itsensä jumalan asemaan. En vaan kerta kaikkisesti tykänny! Mä todella toivon, et Cas "pudotetaan" ruotuunsa, ehkä itse Jumalan palatessa takaisin pomoksi... Noh, kiva kuitenki nähdä mitä ovat päättäneet tapahtuvaksi ens kautena. Ihan hyvä juoni olis toi, et pääpomo tulis kuviohin takas...
  Mäki tykkäsin myös tosta Visyakista, hyvää naishahmoa ei näköjään haluta kuvioihin, surku :/ ja Balthsar... :( ..ja vieläkin surkuttelen Rufusta. Kaikki hahmot olisivat kyl voineet jatkaa eloaan sarjassa.
  T:SV

  VastaaPoista
 2. Castielin kohoaminen jumalalliseksi tuntui minusta jotenkin tarpeettoman suureelliselta vedolta. Jäi vähän sellainen "Mitä ne vielä keksii?" -olo. Niin kuin koko tuotantokaudesta.

  VastaaPoista
 3. saa nähdä sitten mitä seuraavalla kaudella.synkät ajat on näköjään ainakin taas menossa.

  VastaaPoista
 4. Sain viimein katottua ton viimisen jakson (koneen kanssa onkelmia) ja mä en pidä YHTÄÄN siitä et castielista tuli jumala. Se omahyväinen ilme ja et se sano deanille ettei se oo sen perhettä oli kamalaa. Ääää... </3

  T.Mary

  VastaaPoista

Kiva kun jätät kommentin!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails