torstai 23. kesäkuuta 2011

0621 - Let it Bleed
Pitäisiköhän alkaa lukea H.P. Lovecraftia? Se oli ensimmäinen ajatus, joka tuli mieleeni tätä jaksoa katsoessa. Toki tiedän Cthulhun yms., mutta muuten kauhuyleissivistyksessäni on pienoinen aukko tässä kohtaa. Ehkä olisi helpompi seurata, mitä tässäkin sarjassa tällä hetkellä tapahtuu jos tuntisi Lovecraftia vähän paremmin.

Olen iloinen siitä, että Benin ja Lisan taru sai tämän jakson myötä vähän paremman lopun. Olen surullinen Deanin puolesta, sillä itsensä pyyhkiminen kokonaan toisten mielistä on aika rankka teko, mutta ainakin koen että koko tämä tarinan kaari sai arvoisensa päätöksen.


Voi voi näitä meidän poikia. Yksitellen vaan kaikki heidän ympäriltään joko katoavat tai kuolevat ja näin he joutuvat kohtaamaan maailman vaarat yksin. Suoraan sanottuna tämä alkaa olla jo niin tylyä ja surullista, että se on jo hieman puuduttavaa. Mutta, hypätäänpä suoraan seuraavaan jaksoon!Pinnallisten huomioiden osio:

Hei, tajusin vasta nyt että jokainen tämän sarjan miehistä on joskus ollut seksuaalisessa kanssakäymisessä yliluonnollisen olennon kanssa. Anna-enkeli tosin oli tarkalleen ottaen yhä ihmismuodossa kun hän muhinoi Deanin kanssa, mutta silti. Ai miten kinkyä porukkaa. :-)


"Says the C-minus lay with ten miles of Daddy Issues! Whatever gets you through the night, Tiny Tim!"
Auts.

1 kommentti:

  1. *huokaus* kumpa nämä veljekset sitten joskus kaukaisessa tulevaisuudessa voisivat elää onnellisina, rakkaidensa kanssa.eivätkö he ole sen ansainneetkin?

    VastaaPoista

Kiva kun jätät kommentin!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails