perjantai 6. toukokuuta 2011

0619 - Mommy Dearest


Äiti Eve ei siis ollutkaan se kaikista suurin pahis. Suuri kyllä, pelottava ja voimakas, mutta ei kaikista pahin. Sääli sinänsä, naispahikset ovat minusta aina aika kivoja. Ja oli hän minusta onnistuneempi pahis kuin hieman vaisuksi jäänyt Lilith. Mutta että hän ei ollutkaan se suurin vastustaja ja sekä katsojat että Sam ja Dean olivat tästä koko ajan autuaan tietämättömiä? Ihan hyvä veto, enpä olisi tätä odottanut.

Rinnastukset orvoiksi jääneiden veljesten sekä Samin ja Deanin kesken olivat vähän turhan alleviivattuja, mutta ihan kivoja silti. Pidin etenkin siitä, miten Sam katsoi ensin isoveljeä ja sitten Deania. Se oli erilainen katse kuin aikaisemmin, nyt hän oikeasti näytti tajuavan kuinka paljon hänen isoveikkansa onkaan hänestä huolehtinut.


Muutenkin perheasiat olivat tässä taas pinnalla, Castiel oli selvästi jo osa perhettä ja Eve otti Maryn hahmon. Mutta siitähän tässä sarjassa on pohjimmiltaan kyse, perheestä.


Oli kiva nähdä Lenore taas, minusta hän oli aina hyvin mielenkiintoinen sivuhahmo. Hänen toinen esiintymisensä jäi lyhyeksi, mutta se oli tärkeä ja koskettava. Ihan jo senkin takia, että hänen kuolemansa kautta nähtiin kuinka kylmäksi Castiel onkaan muuttunut.


Voi Castiel, minkä teit. Tämä demonien kanssa työskentely lähentelee tässä sarjassa jo sairautta. Eivätkö enkelitkään koskaan opi? Ja kuinka paha täytyykään tämän sotatilanteen olla, että Castiel liittoutuu Crowleyn kanssa? Eikä ainoastaan liittoudu, vaan tahallaan johtaa Winchesterin poikia harhaan? Entä mitkä ovat Crowleyn motiivit? Onko hänellä tiukka ote Castielin munaskuista vai onko hänelläkin tahollaan tukalat oltavat? Tämä jaksohan herätti kaikenlaisia kysymyksiä, joihin haluaa tietenkin kuulla vastauksia. Mutta koska olen häpeämättömän pinnallinen ämmä, niin ennen kaikkea haluan tietää tämän: Jos Castiel on liittoutunut demonien kanssa, niin ovatko hän ja Meg aloittaneet suhteen?


Pinnallisten huomioiden osio:

Viikon sitaatti:
"It's not like Cas lives in my ass."
Tuota...


Koska nyt pikku enkeli on loukkaantunut. :-D


Ja hei, Bobbylla on yhä kotonaan modeemi. Miksi hän osaisi käyttää iPadia? Sam on tässä porukassa se tekniikkafriikki.


Yök näitä hirviöitä.


Dean, halataan. Minä VIHAAN Jefferson Starshipia. Mutta kiitos tämän jakson, Nothing's Gonna Stop Us Now on soinut päässäni pari päivää.


"Bite me." Ei olisi kannattanut. Fiksu veto, Dean.

2 kommenttia:

  1. Jotenkin toi Evestä satu voitto oli liian "helppo", ainakin mun mielestä. Pitkin tätä kautta on viitattu "Kaikkien äitiin", joka on tosi pahis, mut... Siinä taidettiinkin vain hämätä katsojia, ku pedattiin tätä Crowleyn paluuta ja Castielin siirtymistä "pimeälle puolelle"...
    Voi Cas, Cas minkä teit. En oikein tätä käännettä sulata.. Toki mukava saada Crowley takaisin, mutta ei Casin kustannuksella :(
    T:SV

    VastaaPoista
  2. Crowleyn paluu on ollut hyvä veto, en vain pidä siitä että se tehdään Castielin "kustannuksella", mitäköhän tästä vielä tulee...Buah, muakin nauratti se modeemi ;O)

    VastaaPoista

Kiva kun jätät kommentin!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails