torstai 28. huhtikuuta 2011

0618 - FrontierlandSupernaturalin porukka on halunnut tehdä villiin länteen sijoittuvan jakson niin kauan kuin muistan. Siitä on puhuttu vuosia ja nyt se viimein toteutui. Ja aika hienosti toteutuikin, sillä minusta tämä jakso oli hauska ja piristävä.

Sitä tosin vähän ihmettelen, että miksi nämä hauskat jaksot pitää aina laittaa kauden loppuun? Eikö niitä kannattaisi ripotella kauden puoliväliin ja pistää loppua kohti suuri juonivaihde päälle? Nytkin Castielin salaisuuteen vaan viitattiin, sen sijaan että sitä oltaisiin valotettu hieman enemmän.

Castielilla on jotain tosi hämärää meneillään, kun jopa hänen liittolaisensa epäilevät häntä. Tämä liittolainen Rachel oli mielenkiintoinen uusi tuttavuus, ja olisin mielelläni nähnyt häntä enemmänkin. Mutta niinpä vain hänkin koki saman kohtalon, joka on varattu kaikille tämän sarjan mielenkiintoisille naishahmoille.


Pidin siitä, ettei villiä länttä kuvattu minään elokuvien siistinä idealistisena paikkana vaan likaisena ja karuna törkylänä. Saluunan prostituoitujen mätänevät hampaat ja rakkuloita täynnä olevat suut olivat hyvä lisä, eipä tuolloin juuri suuhygieniasta välitetty eikä sitä penisilliiniäkään oltu vielä keksitty. :-)


Samuel Coltin esittäminen pettyneenä ja yksinäisenä alkoholistina oli myös ihan ymmärrettävää, eikö tuo ole kaikkien vanhaksi eläneiden metsästäjien kohtalo? Siitä duunista ei täyspäisenä selviä.


Olin hieman pettynyt, ettei Supernaturalin feeniks ollutkaan lintu, mutta ehkä se oli vain ottanut ihmismuodon hämätäkseen.


Myös Deanin lapsellista innostusta oli hauska katsella, minulla on ollut tätä kujeilevaa Deania vähän ikävä. Kuten myös niitä harmaita hiuksia, mitä se kujeilevuus Samille aiheuttaa, vaikka Sam saakin välillä oman osansa hupista.


Kauden loppu lähenee, Eve pitää voittaa ja Castielilla on pahat mielessä. Mitä tästä kaikesta vielä tuleekaan?


Pinnallisten huomioiden osio:

Campbelleilla on oma salainen kirjasto. Siistiä!


Kuten jo aikaisemmin sanoin, niin ne apinaleffat ymmärrän. Mutta miten sujuu Hiljaiset sillat, Dean?


Herrat Clint Eastwood ja Walker, Teksasista. Juuri näin. :-D


Viikon sitaatti: 

"I'm a posse magnet." Ja näitä T-paitoja saa jo ››


Kiva saada Colt takaisin. Sen kohtaloa olinkin jo ehtinyt ihmetellä.

6 kommenttia:

 1. aah, varmaan hauska jakso :D
  castielin touhut kyllä epäilyttävät, toivottavasti niihin saadaan selvyyttä pian :O

  VastaaPoista
 2. ... niin olikos se colt siellä laatikossa, missä tuhka tuli? Sehän jäi Deanilta sinne villiin länteen...(?)

  VastaaPoista
 3. Luulen, että Colt oli mukana laatikossa. Pakkohan sen on olla, vai mitä?

  VastaaPoista
 4. Super-Wiki: "In 6.18 Frontierland. Sam and Dean go back to 1861 and borrow the Colt from Samuel Colt then use it to kill the Phoenix. Dean drops the Colt just before he and Sam are transported back to the present day. It is possible that the Colt was retrieved by the saloon owner Elkins. In the present day, the Colt was originally in the possession of Daniel Elkins and it's possible that the Elkins of 1861 was an ancestor who passed it down to him."

  Tämähän tuli heti mieleen kun baarimikon nimi sanottiin...
  :)
  May

  VastaaPoista
 5. Haa, vihdoin sain tämän jakson katsottua ja olipas pitkästä aikaa hauska jakso Supernaturalia :) Dean on niin symppis innostuessaan jostain!

  VastaaPoista
 6. mä ajattelin vain koko jakson ajan miten naurettavilta pojat näytti niissä tamineissaan ;O) Hyvä jakso mutta totta, näitä pitäisi jakaa pitkin kautta..

  VastaaPoista

Kiva kun jätät kommentin!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails