lauantai 16. huhtikuuta 2011

0617 - My Heart Will Go OnMillaista olisi elää maailmassa, jossa Titanic ei koskaan uponnut, James Cameron ei koskaan tehnyt sitä suurelokuvaa ja Céline Dion ei laulanut hittibiisiään? No ainakaan Céline Dion ei olisi mikään kabareelaulajatar niin kuin Balthasar väittää, naisella oli ihan hyvä ja menestyksekäs ura jo ennen tuota hittiä. Mutta moni muu asia olisi toisin.

Balthasar on, yllättäen Castielin käskystä, tehnyt niin että Titanic ei koskaan uponnut ja tästäkös yksi Kohtalon sisarista vetää herneet nenäänsä. Ei riitä, että Sam ja Dean pysäyttivät maailmanlopun ja näin ollen pistivät maailmankirjat ja tämän pikkutarkan kohtalon vartijan pasmat sekaisin. Titanicin uppoamattomuuden mukana muuttui myös erinäinen joukko yksityiskohtia. Ellen ja Jo eivät kuolleetkaan, Ellen on naimisissa Bobbyn kanssa ja mikä järkyttävintä, Sam ja Dean ajavat FORD MUSTANGILLA.


Balthasar, minä vihaan sinua.


Minusta oli kivaa nähdä suosikkini Ellen taas, häntä minä kyllä ikävöin. Ja olihan se hupaisa ajatus, että hän ja Bobby olisivat yhdessä. Siksi olikin niin ärsyttävää, että hän ei jäänytkään kuvioihin. Nyt kun Rufus jostain käsittämättömästä syystä tapettiin pois, minä kaipaisin Bobbyn rinnalle toista kokenutta metsästäjää.


Ajatus Kohtalon sisarista pikkutarkkoina kirjastotätimäisinä kirjanpitäjinä oli minusta hyvä, mutta hyvä oli Kohtalon pointtikin. Vapaa tahto ja oman kohtalon kirjoittaminen ovat toisinaan ihan jees, mutta jokin järjestys on oltava ettei kaikki suistu ihan täydelliseen kaaokseen. Castielilla taitaa olla aika epätoivoiset hetket käsillä siellä Taivaassa, kun pitää menneisyyttä manipuloimalla hankkia puolelleen uusia sieluja.
Mitä tästä kaikesta vielä tuleekaan?


Pinnallisten huomioiden osio:

Usko pois Dean, Balthasar on oikeassa. Castiel on ainakin vähän rakastunut sinuun. :-)


Blondie-yhtyeen kanssa ei voi koskaan mennä pieleen. Pojat kyllä taitavat fyysisen komedian salat.


Miltäköhän näyttää Deanin tyylinen kirjastonhoitajatar? Ainakin hän varmaan jakelisi auliisti rangaistuksia tuhmille pojille, jotka puhuvat kirjastossa eivätkä palauta lainojaan ajoissa. :-D


"Awkward!" Älä muuta sano.

2 kommenttia:

  1. Samaa mieltä, et Bobbyn pitäis saada rinnalleen jonkun... :)

    VastaaPoista
  2. Minusta tuntui että koko jakson pointti oli se että Castiel alkaa olla epätoivoinen ja tarvitsee sieluja. Mihin, liekkö siinä kauden (sarjan?) päätökset ainekset? Muuten jäin ensimmäistä kertaa vähän kylmäksi ja ymmälleni, eikö tuota olisi voinut kertoa jonkun jakson alussa viidessä minuutissa? Kohtalo/kohtalot oli silti ihan jees.

    Mulperi

    VastaaPoista

Kiva kun jätät kommentin!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails