maanantai 14. maaliskuuta 2011

Tauko

Supernaturalista tihkuu nyt kaikenlaisia spoilereita,mutta minulla ei ole aikaa päivittää niitä. Syy on se että minusta tuli pari päivää sitten pienen tytön äiti. Blogi on siis tauolla toistaiseksi.

8 kommenttia:

 1. Onnea vielä tätäkin kautta :) pienet tytöt ovat ihania, nauti nyt kaikin siemauksin siitä vauva-ajasta, sillä se on nopeasti ohi. Ne pienet ihmiset kasvavat ihan hurjaa vauhtia!

  Me täällä ollaan, tauon jälkeenkin :)

  VastaaPoista
 2. Onnittelut pikku tytön johdosta! :) Semmoinen pieni nyytti vie ajan tajun. Muistan kuinka ensimmäinen vauvelini (nyt jo "ihana" teini-ikäinen) vei täysin mun ja mieheni ajan. Päivät meni vauvaa kuunnellessa ja katsellessa...ja hups! yhtäkkiä päivä olikin jo hujahtanut iltaan.. :) T:SV

  VastaaPoista
 3. Onnea pienelle tytölle ja tytön vanhemmille!

  VastaaPoista
 4. Kiitos onnitteluista! On tämä kyllä aika ihmeellistä ja jännittävää, uuden opettelua.

  VastaaPoista
 5. Paljon Paljon Onnea!
  <3
  May

  VastaaPoista
 6. Paljon onnea uuden pikkuisen johdosta. Täällä ollaan kuulolla kun taas jaksat alkaa kirjoitella näitä kuulumisia pojista. Mukavaa kevättä sinulle ja perheellesi.
  t.Iinuska

  VastaaPoista
 7. Yhyy mulla ei ole elämää ilman tätä blogia (tai sen päivittyvyyttä). Tän takia tykkään vielä vähemmän lapsista :D Noeimut, onnea vaikka vähän hampaita kiristellen. Toisten onni on multa pois vai miten se ei mennyt.

  Mupu

  VastaaPoista

Kiva kun jätät kommentin!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails