torstai 10. helmikuuta 2011

Tunnustus


Sain ilmeisesti jo aika päivää sitten Päiväkävelyllä-blogin Päiviltä tunnustuksen. Kyseinen postaus on päivätty elokuussa, mutta minä huomasin sen vasta joulukuussa. Ja tartun siihen nyt helmikuussa.

Asiaan kuuluu, että tässä pitää paljastaa seitsemän asiaa itsestä ja jakaa tunnustus eteenpäin seitsemälle blogille. Ajattelin paljastaa täällä asioita itsestäni Supernatural-TV-sarjan katsojana ja fanina.
  1. Minusta ne sarjan katsojat, jotka oikeasti asettuvat tiukasti joko Deanin tai Samin, Jensen Acklesin tai Jared Padaleckin, puolelle ja suorastaan inhoavat toista hahmoa tai näyttelijää, eivät ole tajunneet sarjan ideaa lainkaan. Toki meillä kaikilla on omat suosikkimme, mutta tämä on kuitenkin ensisijaisesti kahden hahmon ja kahden näyttelijän show.
  2. Fanifiktio on minusta pääsääntöisesti hölmöjen hommaa. Mutta aina joskus huomaan etsiväni netistä Dean/Anna tai Castiel/Meg fiktiota. Mitä roisimpaa, sen parempaa. :-)
  3. Sen sijaan Wincest-fiktiota tai Ackles/Padalecki -fiktiota en ole koskaan ymmärtänyt, enkä tulekaan ymmärtämään. Sairaat pervot lukevat ja tuottavat tuollaista.
  4. Sarjan suurena fanina mutta myös feministinä minua oikeasti korpeaa se, ettei Supernatural ole onnistunut pitämään kunnolla kiinni yhdestäkään hyvästä naispuolisesta hahmosta. Tai vastaavasti se on onnistunut luomaan vain totaalisia katastrofeja sillä saralla. Tosin niin minua korpeaa myös tietyt sarjan fanit, jotka tyrmäävät jokaisen naispuolisen hahmon alta aikayksikön koska sellainen häiritsee heidän teinifantasioitaan.
  5. Anna Milton oli paras ja ihanin naishahmo, joka tässä sarjassa on nähty.
  6. Jakso Red Sky at Morning oli aivan tajutonta kuraa ja ehdottomasti koko sarjan huonoin jakso.
  7. En ole toistaiseksi onnistunut katsomaan Heart-jaksoa läpi kertaakaan muuttumatta hysteeriseksi kyynelkasaksi.
En jaa tunnustusta eteenpäin muille blogeille, tarttukoon tähän ken haluaa. Kommentteja saa laittaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätät kommentin!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails