sunnuntai 27. helmikuuta 2011

0615 - The French MistakeLuulitko, että Chuck Shurley ja koko Supernatural-kirjasarja oli pään sekoittavaa metaa? Tämä hulvaton jakso vie kaiken uudelle tasolle. Sam ja Dean huomaavat yhtäkkiä olevansa Balthasarin toimesta rinnakkaistodellisuudessa, jossa he eivät olekaan Sam ja Dean, vaan kaksi näyttelijää nimeltään Jensen Ackles ja Jared Padalecki. Ja he näyttelevät TV-sarjassa nimeltä Supernatural, jota johtaa nainen nimeltä Sera Gamble ja jonka on luonut mies nimeltä Eric Kripke. Kuvattavan jakson ohjaajana toimii Bob Singer ja tuottajana Serge Ladouceur.


Supernatural on aina osannut itsellensä nauramisen taidon, eikä tämä jakso ole mikään poikkeus. Pilkkakirves osuu niin taustatiimiin kuin näyttelijöihinkin, Misha Collins tekee aivan hykerryttävän suorituksen itsensä Twitter-hulluna versiona. Collins kun on oikeastikin aika kova twiittaamaan. Pilaa tehdään myös sarjan pienistä katsojaluvuista ja vähän faneistakin, tottakai.


Taustalla kulkee kuitenkin isompi tarina, sillä tässä jaksossa on kyse taivaassa käytävästä sisällissodasta ja siitä, mitä poikien teot todella merkitsevät maailmalle. Rafaelin lähettämä enkelitappaja saadaan hyvin ujutettua mukaan jakson juoneen, ja osoittautuu etteivät enkelivoimien puutteet estä tätä asialleen omistautunutta tappajaa. Eikä myöskään Eric Kripke.


Viime viikon keskinkertaisuuden jälkeen tämä jakso tuntui niin hyvältä. Se oli monipuolinen, oivaltava, hauska, siinä oli hyvä tarina ja sen tekeminen on selvästi ollut kaikille nautinto. En malta odottaa, miten kaikki tämä jatkuu.Pinnallisten huomioiden osio:

*Sulkee silmät ja toistelee mielessään "On vain yksi Impala, on vain yksi Impala, on vain yksi Impala..."* :-)


"Jensen Acklesin" asuntovaunu ja "Jared Padaleckin" talo olivat aivan loistavia. Asuntovaunussa kaikki oli jotenkin niin huvittavan kiiltävää ja teknoa, talo taas oli naurettavan iso ja yliampuva.


Viikon sitaatti:
Kevin: We can clean up, reset the window, takes about 95 minutes basically. So we'd have to blow off the scene where they sit on the Impala and talk about their feelings.
Bob: Ha! Right! You answer the hate mail.

Ei hyvänen aika sentään, miten nuorelta Ackles näyttää!


Kiva kuva, tosiaan. :-D


Siinä hän on, rouva Padalecki. Joka oli myös Ruby. Jonka kanssa pussailu aiheuttaa Samille hieman päänvaivaa. Koska Gen oli Ruby. Tai Ruby oli Gen. Tai...jotain.


Tämä oli oikeasti Sera Gamblen ääni.


Käsi ylös, kuinka moni haluaa nähdä Kripken Octocobra-pilotin?


Tämä kohtaus, jossa Sam ja Dean näyttelevät Jaredia ja Jenseniä jotka näyttelevät Samia ja Deania, oli hysteerisen hauska!
Katso You Tubessa ››Kaikki jaksoon liittyvä metatieto löytyy tietenkin Supernatural Wikistä ››

4 kommenttia:

 1. Jep toi missä näyttelivät Jaredia ja Jenseniä oli TODELLA hulvaton...ne ilmeet ja elehdinnät ;D. Kotiväki vähä ihmetteli, ku katoin jaksoa eilen kuulokkeilla, välillä ku kuului naurun pyrskähdyksiä "hiljaisuuden" keskeltä :D

  VastaaPoista
 2. Minusta parasta olivat Misha Collinsin ilmeet ja se, kun Sam ei tiennyt, mitä tehdä käsillään. Sekä kaikki Deanin "tappakaa minut NYT" -ilmeet.

  VastaaPoista
 3. Tää oli hauskin jakso pitkään aikaan, kaipasinkin kunnon naurua. Huonoa näyttelemistä, hieno talo, Days of our freakin' lives ja mitä vielä. Ja Mishan tweettaukset, taisin hihittää koko jakson läpi..

  VastaaPoista
 4. Todella typerä jakso, kukaan tutuistakaan ei tykännyt. Olihan siinä vitsejä, mutta miksi tehdä tällälaista kuraaaa.

  VastaaPoista

Kiva kun jätät kommentin!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails