sunnuntai 13. helmikuuta 2011

0613 - Unforgiven

Muista vastata kyselyyn! ››
Bad, bad, bad, bad boys, you make me feel so good
I knew you would...

Mutta sori vaan Gloria Estefan, paha Sam ei saa minua tuntemaan oloani mitenkään hyväksi. Kuten olen jo moneen kertaan sanonut, hän on minusta ainoastaan pelottava. Toki sielullinen Sam osaa olla vähän rasittava jatkuvine tunteiluineen, mutta minä otan hänet paljon mieluummin kuin sen sieluttoman ja kylmän tappokoneen.


Winchesterin perheen jäsenet ovat kaikki tehneet aika pahoja juttuja aina murhasta ja kidutuksesta lähtien, Dean vietti kokonaisen iäisyyden helvetissä kiduttaen viattomia sieluja. Mutta uhrien kylmäverinen ampuminen, ilman edes pientä yritystä pelastaa heitä, menee kyllä pahojen tekojen listalla aika korkealle.

Paha Sam oli muutenkin aika... menevää sorttia. Taisipa kuroa isoveljensä etumatkaa kiinni jonkun verran. Vähän tässä pyörittelen silmiäni ajatellen, että onko paha automaattisesti sama kuin seksuaalisesti aktiivinen. Toisaalta mietitäänpä, että minkä tyyppisiä naisia paha Sam iski. Ei mitään vapaa-ajalla baarista haettuja mimmejä, vaan naimisissa olevia naisia, todistajia, uhreja... siis aika epäsopivia ja moraalittomia valintoja.

Eikä Sieluton Sam muutenkaan ollut mikään partiopoika, heittää nyt sillä tavalla avulias sheriffi suoraan turman suuhun silmääkään räpäyttämättä.


Pidän todella paljon siitä suunnasta, mihin tämän kauden toinen puolisko on menossa. Samin ja Deanin välinen dynamiikka on palaamassa raiteilleen, mutta silti taustalla leijuu vaaran uhka. Deanin rooli on tällä hetkellä valitettavasti jäänyt vähän taustalle, hän lähinnä komppaa Samin tarinaa. Mutta kyllä hänellekin vielä jokin tehtävä löytyy, ja ainakin hän on saanut pilkkeen takaisin silmäkulmaansa. Mimmitkin kiinnostavat, nyt kun Lisa ja Ben ovat enää taustapeilissä häilyvä muisto.


Ensi viikolla onkin sitten vuorossa eläviä nukkeja. Hyi hitto.

Pinnallisten huomioiden osio:

Käsirautojen käyttäminen julkisessa käymälässä tapahtuvan seksiaktin aikana on aina todella hyvä idea. Tai sitten ei.


Ison hämähäkkiolennon tekemiä hämähäkinseittejä. Yök.

2 kommenttia:

  1. Ei se Sam pitkään saanut nauttia siitä sielunsa kanssa sympatiassa elämisestä. Ihan hirvitti tuo jakson loppu... :(

    Mutta komppaan sinua ihan täysin tässä eli Sam on todella pelottava sieluttomana ja täysin armottomana miehenä. Mieluummin siis sielunsa kanssa.

    VastaaPoista
  2. Minua Sam käy sääliksi, taitaa olla raskaat ajat edessä. Kunhan nyt ihan whineämiseksi ei menisi Samin elo, minusta pieni pahuus on aina poikaa ;O) Mutta nukkeja, ei helvetti...

    VastaaPoista

Kiva kun jätät kommentin!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails