keskiviikko 9. helmikuuta 2011

0612 - Like a VirginI made it through the wilderness
Somehow I made it through
Didn't know how lost I was
Until I found you

Nämä Madonnan biisin sanat tulivat mieleen kun katsoi tätä jaksoa. Tämä oli kuin uusi alku kuudennelle kaudelle, kaikki päästiin aloittamaan puhtaalta pöydältä. Pojat olivat ennallaan, Sam oli vanha Kapteeni Empatia ja Deankin heitti hölmöjä juttuja ja hyväksyviä katseita nättien naisten suuntaan. Kaikki tämä on toki kaltevalla pohjalla, sillä Samin pään sisäinen muuri voi kosahtaa hetkenä minä hyvänsä.

Pidin siitä, että vaikka Dean olikin tuttuun tapaansa valmis lakaisemaan Samin aikaisemman käytöksen maton alle, muut olivat hyvin epäluuloisia. Bobby varsinkaan ei ollut ihan heti valmis unohtamaan sitä että Sam oli vähällä tappaa hänet vain muutamaa päivää aikaisemmin.


Nyt kun Sam on saanut sielunsa takaisin ja tajuaa, että hänellä on tekoja sovitettavanaan, toivon ettei hän palaa ihan täysin samaksi vanhaksi Samiksi. Koska vanha Sam osasi joskus olla aika rasittava itkupilli. Mutta söde empatia-Sam on kyllä ihan kiva. :-)


Melkein koko jakson ajan mietin, että miksi näiden siepattujen neitsyiden piti olla nimenomaan naisia? Eikö miespuolinen neitsyt riitä? Telaketjufemakkopuoleni meinasi jo vähän hermostua ("Siis että naisen neitsyys on arvokkaampi kuin miehen, PYH!") kunnes jakso päättyi ja selvisi, että kehon piti olla nainen koska sitä asuttava hirviö on naispuolinen. Kuka tai mikä tämä "kaiken pahan äiti" oikein on, se selviää meille toivottavasti pian.


Ja olen Deanin kanssa samaa mieltä siitä että neitsyys on yliarvostettua. Siitä kannattaa pitää kiinni niin kauan kuin löytää jonkun luotettavan ja kivan tyypin jonka kanssa haluaa sen ekan kerran kokea. Mutta ei siinä ole mitään arvokasta tai myyttistä. Eipä tosin mitään hävettävääkään. Joten, mitä opimme tästä jaksosta? Sen, että kannattaa pikemminkin olla vähän hutsahtava kuin siveyden sipuli. Koska siveyden sipulit joutuvat lohikäärmeiden uhreiksi ja hutsut eivät. :-)Pinnallisten huomioiden osio:

"What was that?" "One part age, three parts liquor."


Voi tyttö hyvä, ellei se jätkä raiskannut tai käyttänyt sinua muuten seksuaalisesti hyväkseen niin kyllä hänet lasketaan. Sori vaan.


Hyvä idea laittaa lohikäärmeet ihmismuotoon. Toimi minulle.


Bobbylla on mielenkiintoinen vaikutus viehättäviin vaaleisiin vanhempiin naisiin. Siis onhan Bobby aika hurmaava, ei siinä mitään. Haluaisin joskus tietää tästä tarinasta lisää.


Musiikki pauhaa, tunnelma tiivistyy ja sitten... miekka jää kiveen. :-D


"When in doubt, C4". Deanistä tulisi hyvä lisä Myytinmurtajat-tiimiin.


Höh, miksi Castielin halaaminen olisi jotenkin outoa tai epämukavaa?

2 kommenttia:

  1. Voi löppähuuli Castiel ;O) Mä kans vähän toivon että osa tätä agressiivisempaa Samia olisi jäänyt mausteeksi tähän uuteen/vanhaan Samiin. Mutta ghaad, se miekkakohtaus, kyllähän sen tiesi ettei se siitä irtoa mutta nostatus oli kova!

    VastaaPoista
  2. Samoin, se miekkakohtaus oli huisin hauska, vaikka tiesikin miten siinä käy :) Jospa Samista ei ihan itkupilliä tule, minustakin kun oli kuitenkin kiva saada se sielu siihen mieheen takaisin.

    VastaaPoista

Kiva kun jätät kommentin!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails