torstai 20. tammikuuta 2011

Supernatural jatkuu Suomessa maaliskuussa

Sub.TV tietää viimein kertoa, koska Supernatural taas jatkuu »
Milloin päästään seuraamaan Supernaturalin uusia jaksoja?
Supernaturalin odotetut neljännen kauden jaksot alkavat Subilla 29.3. Esitysaika on tiistaisin kello 22.00.
 Jonka jälkeen sarja varmaan taas laitetaan parin vuoden tauolle. No ei vaineskaan, hyviä uutisiahan nämä ovat! Eikä esitysaikakaan ole mahdoton.

4 kommenttia:

 1. Moro,
  Johan tuo 4s kausikin on katsottu dvd.tä moneen kertaan :-)ja viiedeskin siinä sivussa. Nyt vaan otellaan että jenkillässä jatkuu 5des kausi. Tosi ihmeellistä että Sub piti noin pitkän tauon, ennen kuin näyttää uudempaa tuotantokautta.
  t.Iinuska

  VastaaPoista
 2. No jo on aikakin! Pitkän tauon aikana ehdin hankkia nelos- ja vitoskauden dvd:t, mutta katson silti myös telkkarista.

  Aivan varmasti Supernatural saa taas uusia faneja.

  VastaaPoista
 3. About time. Tosin me joita kiinnostaa ovat katsoneet jo kaiken nähtävissä olevan muuten ;O)

  VastaaPoista
 4. Aivan... Minäkin olen katsonut kaikki mahdolliset jaksot. Puuttuu vain kaikista uusin jakso kuudennelta kaudelta :D... No asiasta toiseen.
  Minä olen tekemässä 9. luokan lopputyötä Supernaturalista ja sen keskeinen kysymys on, että mikä Supernaturalissa viihdyttää? Miksi katsotte sitä? Miksi jatkatte sen katsomista ja miksi pidätte siitä? Kysyn tätä siksi, koska minä tarvitsisin eri fanien ja sarjaa katsoneiden mielipiteitä. Joten jos löytyy joitain avuliaita, olisin todella kiitollinen jos voisin saada monipuolisia mielipiteitä joita voin liittää omiin päätelmiini. Käytäisin kommentteja tietenkin nimettömänä työssäni.
  :D

  VastaaPoista

Kiva kun jätät kommentin!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails