maanantai 10. tammikuuta 2011

Mielipide tämäkin

Tämän bloggarin mielestä Jared Padalecki on Supernaturalin heikoin lenkki »

Mielipiteitä on monenlaisia, mutta sanotaanko nyt näin että juuri tällaisten tyyppien takia minä en ole enää aikoihin viihtynyt Supernatural-aiheisilla keskustelufoorumeilla. Minulle sarja on aina ollut ja tulee aina olemaan kahden hahmon ja kahden näyttelijän show. Ilman toista ei ole toista. Jos jompikumpi, Padalecki tai Jensen Ackles, lähtisi pysyvästi, minä lähtisin hänen mukanaan.

5 kommenttia:

 1. Oh dear, tämä herra nyt ei vaan tiedä mistä puhuu. On se hienoa aina mollata näyttelijöitä mutta tämä nyt menee jo ihan yli. Minusta tuntuu että tämä "toimittaja" pitää Jaredia lähinnä uhkana miehisyydelleen ;O) Jared ja Jensen ovat molemmat mahtavia tässä sarjassa eikä miljoonat fanit voi olla väärässä, tässä asiassa ainakaan...

  VastaaPoista
 2. Mikaela: Ja pahinta tässä on taas se, että muutamat ERIC KRIPKE JA SERA GAMBLE VIHAAVAT JENSEN ACKLESIA!!!! -fanit ovat saaneet tästä vain lisää vettä myllyynsä.

  VastaaPoista
 3. Sen myönnän, että kyllähän Padaleckin ilmeet on jo nähty ;-) mutta ei tämä sarja olisi mitään ilman häntä. Ackles ja Padalecki tekevät veljeksistä kokonaisuuden, joka sen pitääkin olla. Ja pitäähän naisille sentään jotain silmänruokaakin olla tarjolla, prkl.

  VastaaPoista
 4. En kyllä tajua, mitä sarjasta jäisi jäljelle ilman Padaleckia. Jos vaikka Jared onkin Samina muutaman ilmeen mies, niin entä sitten? Jos se onkin vain keino näytellä Samia?

  VastaaPoista
 5. Kyllä mustakin veljekset kuuluu yhteen ja ei toista ilman toista! Aluksi tosin mun oli vaikea suhtauta Padaleckiin Supernaturalissa kun oli niin vahvat assosiaatiot Gilmoren tyttöjen Deaniin mut se meni nopeasti ohi:D

  Päivi muuten vinkkasi tästä blogista, eli jee kun löysin tänne, Supernaturalfanitusta!

  VastaaPoista

Kiva kun jätät kommentin!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails