keskiviikko 17. marraskuuta 2010

0608 - All Dogs Go To Heaven


Elämän päähän potkima mies, joka osaa muuttua koiraksi. Kuka tulee mieleen? No, tämä nimenomainen tapaus ei ole läheskään yhtä ihana kuin Sam Merlotte, vaikka hänenkin tarinansa on surullinen. Lucky herättää vain sääliä.


Tämä jakso vei alfa-tarinaa pikkasen eteenpäin, mutta loppujen lopuksi se tuntui vain täytteeltä. Oli toki mielenkiintoista saada tietää, että muutkin yliluonnolliset olennot kuin vampyyrit suunnittelevat maailmanvalloitusta. Ja kieltämättä ajatus lemmikeistä punomassa juonia isäntäväen pään menoksi saa kenen tahansa kiemurtelemaan tuolissaan (minulla tosin ei ole lemmikkejä). Mutta silti tämä jakso ei tarjonnut mitään kovin ikimuistoista.

Samin tunnustus Deanille jakson lopussa ei sekään oikein yllättänyt, kyllähän kuka tahansa voi tähän mennessä arvata että sieluttomuus on yhtä kuin tunteettomuus. Kun Dean yhdessä kohtaa kutsuu Samia Dexteriksi, hän ei ole kovinkaan väärässä. Sam todellakin täyttää kaikki psykopaatin määritelmät. Mutta senhän me jo tiesimmekin. Hyvä uutinen on, että kaikesta huolimatta Sam haluaa sielunsa takaisin.


Kunhan sielullisesta Samista ei tule sellaista valittavaa nyyhkykasaa, niin minustakin hänen sielunsa palauttaminen olisi ihan jees juttu. Sieluton Sam kun on vain ja ainoastaan pelottava.

Pinnallisten huomioiden osio:

"Give Bobby a kiss from me." Heh :-)


Voi pikku koiraparkaa :-(

4 kommenttia:

 1. Arvaapa vaan oliko tämä jakso saksanpaimenkoirafanille mannaa :) voihan Lucky!

  Tuo Samin sieluttomuus kieltämättä on aika ahdistava asia. Pitkäänhän tuon tunteettomuuden on jo nähnyt, mutta voi Dean-parka kun se joutuu aina veljensä takia kärsimään. Kutsuikos se Dean Samia jossain kohden Robocopiksi? (mikäli oikein kuulin)

  VastaaPoista
 2. Robocopiksi ja Dexteriksi. Toinen on sieluton kone, toinen sarjamurhaaja ja psykopaatti. Voi Sam, oi Sam.

  VastaaPoista
 3. Kyllä tuli hetkinen katottua noita omia koiruuksia tämän jälkeen erilaisin silmin, varsinkin kun vanhempi elikko koitti tunkea nojatuoliin syliin ikäänkuin katsomaan tuota jaksoa :DD

  Mutta tykkäsin kyllä, taas.

  Mulperi

  VastaaPoista
 4. Tykkäsin tottakai tästä jaksosta, tosin tuli katsottua koiriaan vähän tarkemmin tämän jälkeen ;O) Dexter on ihana, muuten... Minun kävi niin sääliksi luckya tuossa lopussa, melkein toivoin että loppu olisi ollut toisenlainen!

  VastaaPoista

Kiva kun jätät kommentin!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails