tiistai 25. elokuuta 2009

Paris Hilton saapuu Vancouveriin

Paris Hilton on saapunut Vancouveriin ja on aloittanut kuvaukset. Tämä on siis niinq OMG niinq iso uutinen. Niinq OMG.

Mutta joskus toivoisin, että lehdistö saisi faktat oikein:
The heiress will appear in Episode 5 of the upcoming new season of the Vancouver-shot series, which follows two brothers Sam (Jared Padalecki) and Dean Winchester (Jensen Ackles) as they battle evil creatures while searching for their missing father. It is strongly rumoured Hilton will play a love interest.

Paris Hilton esittää sarjassa demonia ja vihollista. Ei mitään ihastuksen kohdetta. Oikeasti. Toki tiedämme, että Kripkestä on hauskaa heitellä tuota "love interest" -sanaparia ympäriinsä ja katsoa vierestä nauraa hykerrellen, kun netti räjähtää, mutta sekin alkaa olla jo aika vanha juttu.

Toisaalta... hän väitti kivenkovaan viime vuonna, ettei Genevieve Cortesen Rubyn ole tarkoitus olla mikään kiinnostuksen kohde, ja pisti sitten meidät katsomaan sarjan nolointa rakastelukohtausta. Joten jos tämä on samankaltainen vitsi, niin.... Anteeksi, taidan käydä oksentamassa.

2 kommenttia:

  1. Muahhahaaa, love interest. Sallikaa mun nauraa vielä vähän lisää.. Veikkaan että meidän ihqt ei koskisi siihen pitkällä tikullakaan, ei vaikka maksettaisiin ;O)

    VastaaPoista
  2. Aivan. Minusta tämä huhu on jo lähtökohtaisesti naurettava. Mutta ei sitä koskaan tiedä, tämä sarja tykkää sekoittaa fanien päitä.

    VastaaPoista

Kiva kun jätät kommentin!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails