maanantai 10. elokuuta 2009

My New Best Demon Friend Forever

Uskottava se on, kun niin monet lähteet tämän ovat varmistaneet. Paris Hilton vierailee Supernaturalin viidennen kauden viidennessä jaksossa.

Tähän ei voi muuta sanoa kuin: Siis niinq OMG!

Paris Hilton ja Jared Padalecki esiintyivät vuonna 2005 yhdessä elokuvassa House of Wax, jonka kuvauksia seurattiin myös aikoinaan Music Televisionilla. Tarinat kertovat, ettei Padalecki oikein lämmennyt vastanäyttelijälleen, Padaleckin mielestä Paris kun on sanalla sanoen tyhmä. Eikä kuulemma Ackleskaan ole kovinkaan vakuuttunut vaalean perijättären kyvyistä.

EDIT: Tässä ainakin yksi haastattelu, jossa Padalecki ilmaisee lyhytsanaisesti mielipiteensä Paris Hiltonista.


It's nice to know we won't be seeing you anytime soon with your House of Wax costar, Paris Hilton.
Thank God!

EDIT 2: Jensen Ackles Chelsea Lately -ohjelmassa. Paris Hilton -kommentti (hulvaton!) alkaa 5 minuutin kohdalla.

Tästä tulee todella mielenkiintoista ja varmaan aika hauskaa. Saihan Supernatural myös kadonneen velipuolen toimimaan vallan loistavasti, miksei siis myös tämän?

3 kommenttia:

  1. Mä odotan tästä sitten megalomaanista postausta kun saat lisäinfoa tästä asiasta, viittaan blogissani sitten jatkossa tänne niin saat kaivella kaikki kurat esiin ;O)

    VastaaPoista
  2. No huh, pitääpä ruveta kaivamaan tietoa esiin. :-D House of Wax ilmestyi kuitenkin 4 vuotta sitten, siinä välissä on ehtinyt tapahtua kaikenlaista.

    VastaaPoista
  3. Oi tsiisus, kiitos päivityksistä. Piti käydä heti katsomassa ja juu, Jensen ei OIKEIN pidä Parisia ihan kansankynttilänä ;O) Mahtaa olla kuvauspaikalla mukavaa....

    VastaaPoista

Kiva kun jätät kommentin!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails