tiistai 25. elokuuta 2009

0312 - Jus in Bello


Hyökkäys poliisiasemalle Supernatural-tyyliin. Jos ette ole nähneet Carpenterin alkuperäistä elokuvaa, etsikää se käsiinne. Se on John Carpenterin tyyliin sopiva pienimuotoinen, mutta jännittävä ja tiukka toimintajännäri pienestä poliisiasemasta, joka joutuu kamalan rikollisjengin summittaisen hyökkäyksen kohteeksi.

Miksi komeuden on kuoltava? Henricksenistä olisi voinut tulla pojille aivan loistava, erittäin mielenkiintoinen ja hyvin hyödyllinen liittolainen. Kuinka paljon enemmän hyvää pojat saisivat aikaiseksi, jos heillä olisi FBI-agentti puolellaan? Mutta ei. Valitettavasti Charles Malik Whitfieldin muut työt vaikuttivat siihen, että Henricksenin piti poistua sarjasta. Tämä on todella harmi. Koska kaiken muun lisäksi Henrickseniä oli vähintään yhtä kiva katsella kuin Samia ja Deania. Kun sillä on niitä käsirautoja ja kaikkea.

Ainakin hän auttoi poikia julistamalla heidät kuolleeksi. Kuolleena on helpompi paeta poliisia.


Olin vielä uudemmallakin katsomiskerralla aivan jännityksestä hermona, kun tiesin että siellä ulkona ne demonit vaan kokoontuvat samalla kun Sam, Dean ja poliisit vaan istuvat sisällä avuttomina. Mutta kuten Winchesterin pojille sopii, he eivät antautuneet taistelutta vaan todellakin pistivät kovan kovaa vastaan. Ja mikä taistelu! Kun Henricksen pisti sen manaus-nauhan soimaan, sydämeni hypähti. Se oli hieno kohtaus, posauttaa kaikki demonit tuolla tavalla taivaan tuuliin.


Minun on kyllä nyt myönnettävä, että tällä kerralla Rubyn läsnäolo ja toiminta hieman tökkivät. Tulevien tapahtumien valossa tarkasteltuna hänen toimensa ja motiivinsa tässä jaksossa eivät kyllä pidä vettä, ja vaatii paljon selittelyä ja pohdiskelua ymmärtää, miten tästä Rubysta päästään neljännen kauden Rubyyn. (Lobotomia?) Minua häiritsee nyt kovasti se, ettei hänen toimiaan tässä välissä ole selitetty. Minua ei häirinnyt se, että hän oli hieman pomotteleva ja että hän halusi uhrata Nancyn, josta minä pidin heti hyvin paljon. Mutta se, miksi hän oli niin pomotteleva ja miksi Nancy olisi pitänyt uhrata, häiritsi minua.


Ja näin tapaamme Lilithin. Creepy kid. CREEPY KID! Kun vielä tietää, mitä hän teki Henricksenille, Nancylle, ja poliiseille tämän tapauksen jälkeen, niin hui! Creepy kid, tosiaan!


Pinnallisten huomioiden osio:

Kahlekuninkaat.


Jätkät ovat opetelleet manausrituaalin ulkoa. Fiksua. Ja niin seksikästä.


VUH!


Käsivarsipornoa.


Dean yrittää muistaa, koska hänen seurassaan on viimeksi nähty täysi-ikäinen neitsyt. Ja joutuu toteamaan, että siitä on niin kauan aikaa ettei muisti riitä niin pitkälle. Tai jotain. ;-)


Enää yksi jakso sitä vitun brittiakkaa jäljellä. Hei, tämähän oli loppujen lopuksi kohtuullisen kivutonta! Ensi kerralla hän sitten heittääkin veivinsä.

Loppuun John Carpenterin Hyökkäys poliisiasemalle -elokuvan alkuperäinen traileri:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätät kommentin!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails