keskiviikko 12. elokuuta 2009

0219 - Folsom Prison Blues

Jokin tässä loppujen lopuksi aika tavanomaisessa perusjaksossa vaan vetoaa minuun. Se on sopivan pienimuotoinen, tapahtuu suljetussa tilassa, siinä on mielenkiintoisia sivuhahmoja, hyvä tarina ja melko pelottava viikon hirviö. Lisäksi Randall-nimistä vankia esittää Jeff Kober, joka oli myös Rack Buffy, vampyyrintappajan kuudennella tuotantokaudella.


Viikon hirviö, eli hoitaja Glockner, oli kyllä karmiva tapaus, paha ja ilkeä vain pahana ja ilkeänä olemisen vuoksi. Säikähdän aina, kun hänen silmänsä ilmestyvät Deanin vankisellin oven taakse ensimmäistä kertaa niin pahana ja yllättäen.


Samin ja Deanin erilainen sopeutuminen vankilaelämään kiinnitti huomioni sekä huvittavalla että huolestuneella tavalla. Sam on toisaalta ihan paniikissa, ei syö (miten noin iso jätkä pärjää syömättä, on minulle suuri mysteeri) ja haluaa pois mahdollisimman pian. Dean taas fiilistelee, syö hyvällä ruokahalulla, eikä välttämättä halua lähteä. Dean on mielummin vankilassa kuin ulkomaailmassa, sillä vankilassa on sentään jotain rutiinia, järjestystä, järkeä ja sääntöjä. Toisin kuin poikien oikeassa elämässä.


Henricksenin paluu. Hei Henricksen! Minusta sinä olet yhä ihana!


Juristi Mara Daniels oli ihan mielenkiintoinen uusi tuttavuus. Hän pisti Henricksenille kovan kovaa vastaan, oli ammattimainen ja luotti vaistoonsa. Olisi kiva nähdä hänet sarjassa uudestaan.


Kun katsoin jaksoa ensimmäistä kertaa, en arvannut että Johnin ystävä Deacon, jota pojat jaksossa auttoivat, oli yksi vanginvartijoista. Kiva juonenkäänne ja hyvä hahmo.


Tästä alkaa sitten toisen kauden kolmen jakson loppuhuipennus ja sen jälkeen seuraa kolmas tuotantokausi. Blu-Raylla, ooh! Mutta, kolmas kausi tuo tullessaan myös Bela Talbotin. Aina ei voi voittaa.

Pinnallisten huomioiden osio:

Kun pojat haluavat jäädä kiinni, he käyttävät hanskoja. Muuten he kulkevat hanskoitta. En tajua tätä logiikkaa.


"Tiny" -nimistä vankia esitti jätkien oikea turvamies. Symppis tyyppi.


Kenenkään ei pitäisi näyttää näin hyvältä oranssissa kokohaalarissa. Ihme friikit. :-)


Autopornoa.

3 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Meikä tuossa poistetun kommentin kanssa säätää. Piti sanomani että jos tuon Deanin muikistelun saisi postikorttiin ;O) Olin unohtanut koko kuvan!

  VastaaPoista
 3. Kommentit voivat joskus olla vaikeita asioita. Ymmärrän tuskasi. ;-)

  Kyllä minä olen sitä mieltä, että Dean on vähän paremman näköinen kuin Nick Nolte. :-D

  VastaaPoista

Kiva kun jätät kommentin!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails