torstai 30. heinäkuuta 2009

0215 - Tall Tales


Juonelliset epäloogisuudet sikseen, tämä jakso ei koskaan lakkaa naurattamasta. Ilkikurinen Trickster kuuluu suosikkihahmoihini, vaikka minun on myönnettävä että jotkut hänen piloistaan menevät huonon maun ja ilkeyden tuolle puolen. Mutta en voi olla asettumatta edes hieman sellaisen hahmon puolelle, joka tölväisee huvikseen kaiken maailman kakkapäitä.


Samin ja Deanin välinen nahistelu ja nokittelu on kahden siskon kanssa eläneelle naiselle aika tuttua tavaraa, ja juuri siksi niin hemmetin hauskaa. Mitäköhän kaikkea John on saanut kestää kun pojat olivat pieniä? Takapenkin sodat ovat varmaan toisinaan yltyneet aikamoisiksi. "Tää on mun puoli! MUN PUOLI! ISIIIII!!!!"


Hitaita tanssiva alien ei koskaan lakkaa naurattamasta. Deanin ja Samin ilmeet sen opiskelijapoitsun traagisen tarinan aikana ovat aivan mahtavia, Sam hädin tuskin pystyy olemaan nauramatta ja kaiken nähnyt Deankin on ihan hoo moilasena.


Mutta legendaarisin ja paras kohtaus on kun Dean kertoo omaa puoltaan tarinasta ja Sam vetäisee kaikkien Sam-bitchfacien äidin. Blah, blah, BLAAAH! Tosiaan. :-D Siinä ei naurata ainoastaan molempien jätkien pettämätön koominen ajoitus, vaan ylipäätään koko tilanne. Molemmat kundit liioittelevat omista näkökulmistaan kerrotuissa jutuissa omia hyviä puoliaan hieman liikaa. Sam on vähän liiankin pätevä ja järkevä, Dean puolestaan vähän liian sulava ja hurmaava. "It's like staring into the sun." Joo, melkein. Mutta ei nyt sentään liioitella. :-)


Ymmärrän hyvin, miksi Trickster tykästyy poikiin ja ilmaantuu vielä uudestaan heidän elämäänsä. Sam ja Dean tekevät kuitenkin duuninsa hyvin, mutta heillä pysyvät jalat maassa ja heillä on huumoriakin mukana. Sellaisista tyypeistä on helppo pitää.


Pinnallisten huomioiden osio:

Hei proffa. Se on pukeutunut kuin heinäkuussa vaikka ulkona on lunta ja kylmä eikä sen hengitys höyryä. Onko syfilis syönyt aivot vai mitä, molopää?

Mmm. Suklaata.


Tämä jätkä esitti myös Chip Diller -nimistä hahmoa Veronica Marsin kolmannella tuotantokaudella. Kusipää Chip huumattiin ja hän löysi Kinder-yllätyksen takapuolestaan. Tasan ei käy onnen lahjat. :-D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätät kommentin!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails