sunnuntai 12. heinäkuuta 2009

0212 - Nightshifter

Eli FBI-agentti Victor Henricksenin ensiesiintyminen. Mikä ei koskaan ole paha asia :-). Häntäkin on kova ikävä, tästä hahmosta olisi ollut korvaamaton apu tietyissä tilanteissa.

Tämä jakso on minusta niin erityisen nautinnollinen hyvin monesta syystä. Ensinnäkin, minusta Samin ja Deanin saumattoman, toimivan ja tehokkaan yhteistyön katsominen on aina mukavaa. Heillä on suunnitelma, he käyttävät aivojaan, mukautuvat tilanteeseen, toimivat nopeasti ja katsovat vihollista pelottomasti silmästä silmään. Rakastan katsoa heitä sellaisina.


Toiseksi, Ronald on varmaan yksi sympaattisimmista ja samalla surullisemmista sivuhahmoista, joita sarjassa on vieraillut. Hän ei ole hullu, hän on vaan vähän outo. Siksi hänen kuolemansa olikin niin väärin ja siksi hänen haamunsa palaakin vielä kummittelemaan.


Kolmanneksi, Henricksen. Hei Henricksen! Jos minä teen rikoksen, niin lupaatko tulla pidättämään minut? ;-) Henricksenin mukaantulo sarjaan tekee homman mielenkiintoiseksi siksi, että hän näyttää meille miltä Winchesterin perhe oikeasti näyttää ulkopuolisten silmin. Eikä se, ulkomuotoa lukuun ottamatta, näytä lainkaan hyvältä. Minä ymmärrän sataprosenttisesti, miksi hän pitää Winchestereitä juuri sellaisina kuin he ovat, hänhän ei tiedä sitä mitä me tiedämme. Sekin muuttuu vielä, valitettavasti vaan liian myöhään. Ja loppujen lopuksi hän tekee vain työtään.


Neljänneksi, tässä jaksossa on niin mahtava loppukohtaus. "We're so screwed." The jig is up, the news is out, they finally found me. The renegade who had it made. Niinpä.


Sam on metsästäjämoodissa aika kone. Ja aika tyly. Mutta tehokas ja empaattinenkin, ajattelee muita. Paitsi silloin kun pakkomielle-moodi iskee päälle. Silloin hän on vain kone.


Dean voi itse myöntää että John oli kusipää ja Sam voi sanoa niin. Mutta jumaliste jos joku, varsinkin joku poliisi, sanoo niin. Henricksen osaa iskeä sinne, mihin sattuu.


Pinnallisten huomioiden osio:

Dean, takaisin satulassa. Yksityishaastattelu, joopa joo. :-D


Verratkaapa näitä kahta kuvaa keskenään. Jensen Ackles ja pikku-Deaniä esittänyt Ridge Canipe ovat huomattavan samannäköisiä näissä kuvissa. Ihan piti pysähtyä katsomaan. Hyvää työtä, roolitusväki!


Asupornoa.


Sam, minuakin otti se rasittava mimmi päähän. Ymmärrän tuskasi.


Yök. Irtoavaa muodonmuuttaja-ihoa. Oksennus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätät kommentin!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails