perjantai 10. heinäkuuta 2009

0208 - Crossroad Blues

Sopimuksia demonien kanssa. Tästä se lähtee. Tästä pikku-Dean saa päähänsä että kaikki eivät myy sielujaan itsekkäistä syistä vaan että jotkut myyvät sen pelastaakseen rakastamansa ihmisen. Tietenkin kusipää-John myi sielunsa jotta Dean olisi hengissä vahtimassa Samia eikä ajatellut Deaniä siinä ollenkaan, mutta ajatus on tavallaan sama.


Tästä lähtee myös FBI:n kiinnostus poikiin. Mikä ei sinänsä haittaa koska agentti Henricksen on aika ihana. :-)


Supernaturalin versio Robert Johnsonin legendasta on aika hyvä ja pidän siitä, miten tienristeyksessä sopimuksia tekevä demoni esitetään. Sulavapuheinen, viettelevä, kaunis, mutta vaarallinen ja häikäilemätön bisnesnainen joka iskee silmänsä Winchesterin poikiin, erityisesti Deaniin.


Minusta oli hienoa, että sekä Evan Hudson että diilin alun perin tehnyt George Darrow olivat ainoat jotka olivat jotenkuten valmiit hyväksymään kohtalonsa. Evan Hudson ei halunnut kuolla, mutta hän oli silti valmis myöntämään tehneensä virheen. Ilman Samin ja Deanin väliintuloa hän olisi varmaan lähtenyt helvetinkoirien mukaan.


Nyt Dean tietenkin pitää vielä kaikenlaisia suuria palopuheita siitä, miten sopimusten tekeminen on väärin ja itsekästä. Mutta ans kattoo kun hän on itse samassa epätoivoisessa tilanteessa. Tosin tässä asiassa voi ehkä syyttää hieman geenejäkin.

Pinnallisten huomioiden osio:

Sam on kade Deanille siitä, että tällä on oma profiili FBI:n sivuilla ja hänellä ei. Heh.


MySpace ei ole pornosivu, Dean. Tai voi se sitäkin kai olla jos haluaa.


Parvekkeen ovi on auki ja silti täällä on jotenkin kuuma. Eikö teistäkin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätät kommentin!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails