perjantai 10. heinäkuuta 2009

0207 - The Usual Suspects

Hei Linda Blair! Vielä vähän aikaa sitten olit riivattu pikkutyttö ja nyt olet hyvä poliisi lempi TV-sarjassani. Ja hyvä roolisuoritus olikin, minä pidin Dianasta ja olin koko ajan hänen puolellaan.


Hei Jason Gedrick! Sinua näkee kaikenlaisissa pikkurooleissa, mutta minun on kyllä sanottava että Rautakotka on yhä tosi huono leffa. Sori vaan.


Tätä edeltäneen umpihuonon jakson jälkeen oli mukava palata hieman perinteisempään kerrontaan, kunnon vanhanaikaiseen mysteeriin.

Minusta on hupaisaa, miten hävyttömän ylimielinen Dean on poliisivoimia kohtaan. Ja Sam yrittää esittää jotain muuta, mutta hänestäkin huomaa ettei hän arvosta virkavaltaa kovinkaan korkealle. Kyllä minullakin menisi poliisina hermot mikäli minä joutuisiin repimään lausuntoa irti Dean Winchesteristä, sen verran tehokkaasti hän osaa painella oikeita ärsytysnappeja.


Pidin Samin ja Deanin välisestä yhteistyöstä, siitä miten heidän ajatuksensa kulkevat selvästi samaa rataa. Steve McQueen, Matlock, Jim Rockford... televisiota ja elokuvia on selvästikin tullut katsottua. Mitä muuta sitä pikkupojat tekisivät yksin motellihuoneessa kun isä huitelee ties missä. John Winchester on kusipää.

Eipä tästä Supernaturalin kaikkien aikojen ensimmäisestä Metallicar-vapaasta jaksosta ole muuta sanottavaa. Kiva, mukava perusjakso, jonka loppuun kirjoitettu repliikki hernekeitosta oli mielestäni vähän typerä.

Pinnallisten huomioiden osio:

Jared Padalecki on tosi iso jätkä. Tai Linda Blair on tosi pieni nainen. Tai molempia.


Dean taitaa tykätä hieman rajummista otteista. Kun kumppani on isokokoinen, poliisiksi pukeutunut musta mies. Tuhmaa. ;-)


Minä kadehdin tätä pöytää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätät kommentin!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails