perjantai 10. heinäkuuta 2009

0206 - No Exit

Sanoinko minä, että Jo on minusta tällä katsomiskerralla ihan jees? Vedän sanani takaisin. Voi hyvä tavaton sentään, en muistanutkaan miten käsittämättömän raivostuttava hän tässä jaksossa onkaan! Aivan suunnattoman ylimielinen, typerä, itseriittoinen ja inhottava pentu, joka ansaitsee kunnon verbaalisen selkäsaunan.


Aina kun joku hahmo tässä sarjassa käy hermoilleni, kuvittelen miten Metallicar häneen reagoisi. Jo ei saisi turpiinsa, mutta hän saisi sen luokan puhuttelun ja kovistelun, että oksat pois. Jumaliste, Sam, Dean, Metallicar ja muut ovat tehneet tätä vaarallista duunia yli 20 vuotta ja sitten tämä kokematon pikkulikka kuvittelee voivansa pomotella kaikkia? Juu ei vetele!

Koko hänen asenteensa on täysin sietämätön. Se veitsen pyörittely, se pokeritaidoilla leveily, ne muka-hauskat ja muka-söpöt ilmeet, se tiuskiminen, mutta ennen kaikkea se räikeä ja törkeä kiittämättömyys mitä hän osoittaa jätkiä kohtaan on uskomatonta katsottavaa! Mimmi joutuu pulaan omaa tyhmyyttään ja uhkarohkeuttaan, mutta ei silti osoita minkäännäköistä kiitollisuutta tai nöyryyttä kun hänet pelastetaan. Sen sijaan hän kehtaa raivota jätkille jostain, mitä kusipää-John teki vuosia sitten. Rasittava pentu!


Ja ei, minua eivät kiinnosta hänen typerät isi-ongelmansa ollenkaan. Vai haluaa Jo metsästää koska isi oli metsästäjä. Sehän mielenkiintoista. Tämän sarjan isi-ongelmien jono alkaa kuule tuosta kulman takaa, siitä vaan numero käteen ja jonottamaan. Eikä etuilla.

Onhan Jo ihan rohkea ja hyväsydäminenkin, mutta miksi hänet on pitänyt tehdä niin käsittämättömän lapselliseksi ja rasittavaksi? Mikä siinä on ideana? Mitään romanttista viritelmää hänen ja Deanin välille ei todellakaan voi kuvitella, eikä hän ole uskottava metsästäjänäkään. Olen ihan ymmälläni, mitä tässä yritettiin saada aikaiseksi.


Ellenin suhteesta Johniin taas haluaisin kuulla enemmän. Me tiedämme jo, millaista on kun menettää vanhempansa yliluonnollisille voimille, mutta lesken näkökulmaa ei ole valotettu. Se olisi kiva kuulla, mutta toiveeksi jää.


Eniten kyllä ottaa päähän se, että H. H. Holmesin kaltainen karmiva hahmo on täysin tuhlattu tähän typerään jaksoon. On käsittämätöntä, että Yhdysvaltain yksi ensimmäisistä sarjamurhaajista, kaikin puolin hirvittävä tapaus, on alistettu mitättömäksi sivujuonteeksi Jo-showhun.

Tästä jaksosta ei ole edes pinnallisia huomioita. Se kämppä missä jätkät ja Jo pitivät majaa oli ihan kiva. Muuten mieluiten unohtaisin tämän typerän jakson.

1 kommentti:

  1. Ensimmäinen "Ooksa tosissas?!?!" -reaktio. Mielenkiintoista, että se tuli juuri tästä jaksosta, joka on vain alkusoittoa sille mitä kolmannella tapahtuu näihin aikoihin.

    VastaaPoista

Kiva kun jätät kommentin!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails