keskiviikko 3. kesäkuuta 2009

Supernaturalin neljännen kauden paketti

Supernaturalin neljännen kauden koko paketin virallinen tiedote on julkaistu. Paketti ilmestyy USA:ssa 1.9.2009 sekä DVD että Blu-Ray -versiona. Se sisältää ekstran "The Mythologies of Supernatural: From Heaven to Hell" joka näyttää mielenkiintoiselta, kommenttiraitoja, ylimääräisiä kohtauksia ja mokaotoksia.


Kansi on sinänsä hyvännäköinen, mutta missä on Metallicar? Hei, eikö sen pitänyt olla mukana joka julkaisussa Kripken mukaan? Castiel kelpaa kyllä mutta minua hieman häiritsee se, että yksi Winchester on näin tylysti sysätty takakanteen tai sisäsivuille. Paheksun hieman. Mutta ostan paketin silti kun aika on, tottakai.

2 kommenttia:

  1. Hmph.... Jos se on unohdettu ;O) Itse odotan tuota 2. osaa kuin kuuta nousevaa, minähän tilasin kauden 1. puoliskon heti kotiini kun en jaksanut sitä netistä katsoa. Nyt vain odotetaan pitkä kesä, prkl..

    VastaaPoista
  2. DVD- ja Blu-Ray boksien kannet herättävät aina kaikenlaisia intohimoja. Ne kerrat kun olen avannut kolmannen kauden boksini, suustani on aina päässyt epämääräistä murinaa ja sihinää kun silmät ovat osuneet Bela Talbotin kuviin.

    Minun pitää varmaan vetää hänen jaksonsa läpi punaviinin voimin.

    VastaaPoista

Kiva kun jätät kommentin!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails