lauantai 6. kesäkuuta 2009

0114 - Nightmare


Tätä jaksoa oli aika raskasta katsoa kun tietää, mitä tulevissa jaksoissa tapahtuu. Sam ja Dean saavat tietää, että on olemassa muitakin lapsia joiden äitejä Azazel kävi polttelemassa kun he olivat puolivuotiaita. Max Miller on yksi näistä lapsista ja hänelläkin on outoja yliluonnollisia kykyjä. Mutta Max käyttää kykyjään kostaakseen väärintekijöilleen mikä lopulta johtaa hänen omaan tuhoonsa. Kuulostaako tutulta? Max raukka, minun kävi häntä todella sääliksi. Miten Azazel hänen elämänsä pilasikaan.


Koko jakson ajan teki mieli läimäytellä Samia ja huutaa hänelle että kuuntelisi nyt omia neuvojaan! Nyt hän vielä sanoo Maxille, että kostaminen ei ratkaise mitään, mutta parin vuoden päästä on toinen ääni kellossa ja Sam ei voi enää mitään muuta ajatellakaan kuin kostoa. Ensimmäiset merkit siitä, että Sam pelkää Deanin pitävän häntä hirviönä, ovat myös nähtävissä.


Deanin näkemys hirviöistä ja pahantekijöistä on vielä tässä vaiheessa melko mustavalkoinen mutta harmaan sävyt alkavat piikuhiljaa hiipiä esiin. Hän on selvästi neuvoton pikkuveljensä kykyjen edessä mutta usko yhä vilpittömästi, että hän voi suojella Samia kaikelta pahalta. Niin kauan kun Dean on kuvioissa mukana, Samille ei satu mitään pahaa. Niinpä. Eipä sitten kannattaisi mennä myymään sieluaan ja joutua sen seurauksena helvettiin.

Voi tätä kirottua perhettä.

3 kommenttia:

 1. Nyt oli pakko kommentoida vaikka yleensä käyn vain kuolaamassa postaukset läpi. Onhan tässä jaksossa se hieno juttu että pojat ovat pukeutuneet papeiksi, se on aina plussaa..Sun pitää tehdä juttu herrojen aliaksista ;O)

  VastaaPoista
 2. Olen miettinyt tuota alias-juttua, voinhan ruveta tästä lähtien niitä listaamaan. Ja perään selitykset siitä, kuka se alias oikeasti on. Tässä jaksossa pastorit Simmons ja Frehley siis viittaavat KISSin Ace Frehley:hin ja Gene Simmonsiin. Jos joku juniori ei sitä täällä vielä ole tajunnut.

  Muistaakseni netissä on jo joku sivu, jonne näitä aliaksi on laitettu. Siellä on ihan piirakkataulukot ja kaikki. Pelottava paikka.

  VastaaPoista
 3. Agentit Angus ja Young naurattaa mua vieläkin aina kun sen muistan ;O) Siksi sarja onkin mielenkiintoinen, suunnattu teineille mutta sisältää huumoria jota tasan tarkkaan ei keskiverto -teini voi ymmärtää? Siis nuo aliakset..ja osa kommenteista ja heitoista on kyllä myös ihan 70 ja 80-lukua...Hyvä pojat!!

  VastaaPoista

Kiva kun jätät kommentin!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails