sunnuntai 31. toukokuuta 2009

0103 - Dead In The Water

Tässä jaksossa huomaa, miten Supernatural alkaa pikkuhiljaa löytää rytminsä. Sivuhahmot toimivat, tarina toimii, sekä Sam että Dean saavat hieman lisää syvyyttä ja heidän välinen suhteensakin alkaa avautua kaikessa monimutkaisuudessaan.

En ole koskaan ollut mikään kova Amy Ackerin fani, Angelissä hän onnistui aina lähinnä ärsyttämään minua, mutta tässä jaksossa hän on surevana nuorena leskiäitinä ihan OK. Vakuuttavinta työtä tekevät kuitenkin kaupungin sheriffiä ja hänen lapsuudenystäväänsä esittävät miehet. Sheriffi on ystävänsä kanssa lapsena aiheuttanut kolmannen pojan kuoleman ja nyt pojan haamu hakee kostoa. Miesten syyllisyys ja tuska tulevat hyvin esiin, tehden heidän ratkaisuistaan entistä koskettavampia.


Sam ja Dean saivat olla tässä jaksossa kunnon sankareita, pelastaa ihmisiä ja samalla koko päivän. Se on aina hienoa katsottavaa.

Silti lempikohtani on aivan alussa, jossa Dean flirttailee häpeämättömästi nätin tarjoilijattaren kanssa. Miten Jensen Ackles onnistuukaan tekemään Deanistä lähinnä hupaisan jopa silloin, kun hän tuijottelee naisten rintoja? ;-)


Sivuhuomautuksena sanottakoon, että kirjoitin aluksi otsikoksi "Dean In The Water". Freudilaista lipsumista parhaimmillaan. :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätät kommentin!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails